NieuwsLuite Griek en Gerk Venema benoemd tot Erelid bij Folkkoor Rolling Home

De eretitel met de daarbij behorende oorkondes zijn uitgereikt tijdens de afscheidsborrel van Luite. Na zovele jaren voor het koor te hebben gespeeld heeft Luite besloten om nu echt van zijn muzikale pensioen te gaan genieten!

Luite de Griek is vanaf 1996 als accordeonist bij Rolling Home betrokken geweest. Bij de vele binnenlandse en buitenlandse optredens is hij altijd van grote waarde geweest voor het koor!

Samen met zijn muzikale vriend en mede accordeonist/toetsenist Gerk Venema, al sinds de oprichting betrokken bij het koor,  vormden zij samen een mooie twee-één-eenheid!

Nu zijn zij samen dan ook als Erelid van Rolling Home benoemd! Gaat Luite van zijn muzikale pensioen genieten, Gerk blijft gelukkig doorspelen. Samen met zijn dochter Judith (fluittist van Rolling Home) zal hij met de gitaristen Wopke Bekema en Ronald Postma het koor muzikaal blijven begeleiden!

Mocht iemand na het lezen van dit artikel bedenken dat hij of zij Rolling Home zou willen versterken met accordeon? Twijfel niet en neem contact op via info@rollinghome.nl
 

 

 
 
 
 
 

Onze nestor Harm Rozenberg overleden

Lees verder


Koorlid Klaas Vermooten overleden

Lees verder


Luite Griek en Gerk Venema benoemd tot Erelid bij Folkkoor Rolling Home

Lees verder


Erelidmaatschap Folkkoor Rolling Home

Lees verder


Nieuwe kleding

Lees verder


Rolling Home heeft een nieuwe dirigente!

Lees verder


Interview Groot Sneek

Lees verder


In memoriam Hans Faber

Lees verder


2e van Friese top 100

Lees verder


Social Media

Lees verder


Rolling Home & Ledenwerving

Lees verder